Happy@Home

Arizona

Natuurlijk en stoer wonen

De Arizona past goed binnen woonkamers met een natuurlijke uitstraling. Alle meubels uit deze collectie zijn gemaakt met bladen van eiken en eikenfineer en afgelakt in de kleurencombinatie Railway Brown en wit (MDF).  Dit geeft de meubelen een fris en natuurlijk design. Een fraai detail zijn de afgeronde hoeken van de meubels en de antracietkleurige metalen accenten.

Stoere tafels

De stoere eetkamertafels uit de Arizona collectie zorgen voor balans in het interieur. De meubels hebben een zachte elegante landelijke uitstraling. De eetkamertafels daarentegen zijn juist stoer en ogen meer robuust. De tafels hebben een eikenhouten tafelblad in de keur Railway Brown en zwart metalen poten. Ook handig zijn de uitschuifbare eetkamertafels, deze zijn in een handomdraai te verlengen met 60 cm. Van alle tafels zijn de tafelbladen afgelakt met als voordeel dat ze daardoor makkelijk in het onderhoud zijn.  

Praktische details

Praktische details

Functionaliteit speelt een belangrijke rol bij de meubelcollecties van Happy@Home. De lowboards uit deze collectie hebben een praktisch kabelmanagement systeem. Ideaal om kabels en snoeren netjes weg te werken. Alle deuren en laden van de meubelen hebben een soft-closing systeem, waardoor ze geruisloos sluiten. Sfeervol is de geïntegreerde LED-verlichting in een aantal kasten, zo heb je meteen één of meerdere lichtpunten in het interieur.

Stylingtips

Stylingtips

De Arizona meubelen hebben een modern landelijk design. Ben je liefhebber van een meer romantisch interieur, kies dan voor zachte pasteltinten om het interieur af te stylen. Roze en grijs combineren mooi met het design van de meubels. Lekker veel kussens op de bank, een hoogpolig zacht tapijt op de vloer en mooie gordijnen voor de ramen. Wil je liever wat meer de moderne kant op met de styling? Hou het dan sober en kies voor accessoires van natuurlijke materialen zoals beton, riet en hout. Leg een laagpolig tapijt op de vloer en kies bijvoorbeeld voor jaloezieën of shutters voor de ramen.

Schrijf je nu in!

Meld je aan voor de Happy@Home nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen in wonen? Schrijf je dan nu in en ontvang regelmatig ons laatste nieuws in je mailbox.

Alle woonstijlen